Работилница "Корените"Възможно ли е да преминем през Коледните празници, когато всички роднини са ни на главата, без да се побъркаме? Да възможно е според нас, терапевтите, които развиваме неформалната група "Да си родител е..."! Най-доброто, което можете да направите за себе си в дните преди Коледа, е да си подарите внимание. Какво е работилница "Корените"? В Работилница “Корените” ви предлагаме цикъл от шест семинара с насоченост към завещаното от нашите предци. Ще търсим отговори и ще изследваме въпроси като: * Откъде идвам и накъде вървя? * Как се случва така, че уж се опитвам да правя нещата по различен начин, а се оказвам в една и съща кофти ситуация? * Какво мога да си взема от предишните поколения и какво да оставя? * Как да подобря живота си? * Какво да направя, та да съм по-ефективен? Ще ви помогнем да откриете ресурси за подобряване на житейската ви ситуация без значение от вярването ви за нея – дали е добра, или – не, чрез кратки информационни лекции, упражнения по двойки и в малки групи и по желание – споделяне. Погрижите за себе си като си подарите себеуважение и радост от откриването на една по-добра версия на себе си. Очакваме ви всяка трета събота на месеца! Адрес: "Ген. Тошев" 78А


Водещи: Мая Угрюмова – фамилен терапевт, психолог Ани Жукивская - фамилен терапевт, психолог Антоанета Новакова – фамилен терапевт, педагог СЕМИНАР №1 16 ДЕКЕМВРИ 2017; 10.00 ДО 13.00 "Наричания - създаване на нова перспектива" Няколко седмици преди края на 2017г ще изследваме заедно какви са вашите очаквания за следващата година чрез създаването на колаж-с-наричания. Тази техника ще ви помогне да онагледите какво искате да промените, как да го постигнете и какви са пречките по пътя ви. Какви са корените на мотивацията ви?


СЕМИНАР №2 "Откъде идвам, накъде вървя - бъдеще в миналото" Фокусът на този семинар ще е връзката между поколенията и ще погледнем върху това какво значи да си част от семейство, род, вярванията ни за това кои сме ние. СЕМИНАР №3 "Посланията на предците" Какво от миналото е адекватно да използваме в настоящето и до какво нямам достъп, защото конвенционалната култура ми го забранява? СЕМИНАР №4 "Инициация/Предай нататък" По какво разбирам, че съм възрастен, какви са разбиранията на семейството за порасналите деца, кога се отделяме от родителите? СЕМИНАР №5 "Белези - научен урок" Как да се поучим от вече преживяното от нас и предците, как белезите от стари травми могат да са учител, коректор, "будна съвест", отправна точка за промени. СЕМИНАР №6 "Синдромът на годишнината" Как да отвоюваме свободата си, след като разберем сложните взаимоотношения, изтъкани в нашия род. Условия: Цена за участие – 50 лв. Цикъл от 6 семинара (от 16 дек до 19 май 2018) – 300 лв. При ранно записване - до 15 дена преди събитието - 16% отстъпка – 42 лв. При заплащане на целия цикъл - 20% остъпка – вместо 300лв. – 240лв. NB! Участието в срещите се заявява предварително най-късно до четвъртъка, предхождащ датата на семинара на имейл: da.si.roditel@gmail.com или на телефон 0889 759 301. Можете да следите актуална информация за Работилница "Корените" на този линк За удобството на всички, ви молим да идвате навреме и след предварително записване и потвърждение от нас. Заявки за участие се приемат до запълване на местата.

#семинар #работиллница #Корени #психология #минало #колаж #изследване #наричания #родител

32 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички