top of page

сб, 26.11

|

София

Работилница за vision boards

В края на тази тежка 2022г е ценно да си позволим равносметка, да си кажем едно спокойно „довиждане“, за да влезем без излишен багаж в 2023г. с помощта на метода на vision boards.

Регистрацията е затворена
Вижте други събития
Работилница за vision boards
Работилница за vision boards

Час и място

26.11.2022 г., 11:00 ч. – 15:00

София, София, България

За събитието

В края на тази тежка 2022г е ценно да си позволим равносметка, да си кажем едно спокойно „довиждане“, за да влезем без излишен багаж в 2023г. В година на война и несигурност няма по-значимо усещане от това да се обединим, да не сме сами, да можем да споделим в безопасна среда, да усетим силата на групата.

С помощта на "колажи за бъдещето" или така наречените vision boards ще изследваме заедно в спокойна среда цветна и различна перспектива за вашия личен живот, професионален път, житейски казуси, взаимоотношения. Какъв по-добър край на 2022год. от това да си подарите няколко часа, в които да визуализирате вашите желания за промяна, потребности за себе си, усещане за другите? Създаването на вдъхновяващ колаж е преживелищен арт метод, който демонстрира силата на визуализацията и насочването на мислите ви в определена посока.

Тази присъствена група е конкретно за дами, които имат опит с психотерапевтична работа.  Колажът, който вие сами ще създадете по време на семинара, ще може да ви напомня за целите, които сте си поставили през цялата следваща година. Още по-дългосрочен ефект от визуалния колаж ще бъде и умението, което ще придобиете и което ще можете да споделите със семейството и приятелите ви.

Дата: 26.11.2022 Място: ще се уточни спрямо броя на участниците 

Записване до 18.11.2022 на joukivskaia@gmail.com  Старт: 11ч  Времетраене: минимум 4 часа

Цената от 80лв включва психологическа работа преди и след изработването на колажите, материали, напитки.

Водещ: Анна Жукивская, психолог и фамилен терапевт

Споделете това събитие

bottom of page