top of page

сб, 21.01

|

София

Работилница за vision boards

Регистрацията е затворена
Вижте други събития
Работилница за vision boards
Работилница за vision boards

Час и място

21.01.2023 г., 11:00 ч. – 22.01.2023 г., 16:00 ч.

София, София, България

За събитието

В началото на 2023г, след една доста динамична и тежка в много отношения година, е ценно да си позволим равносметка, за да влезем без излишен багаж в новата година. В година като 2022, в която избухна война и усетихме силна несигурност, няма по-значимо усещане от това да се обединим, да не сме сами, да можем да споделим в безопасна среда, да усетим силата на групата.

С помощта на "колажи за бъдещето" или така наречените vision boards ще изследваме заедно, в спокойна среда, цветна и различна перспектива за вашия личен живот, професионален път, житейски казуси, взаимоотношения. Какво по-добро начало на 2023 год. от това да си подарите няколко часа, в които да визуализирате вашите желания за промяна, потребности за себе си, усещане за другите? Създаването на вдъхновяващ колаж е преживелищен метод, който демонстрира силата на визуализацията и насочването на мислите ви в определена посока.

Тази присъствена група е за всеки, който иска да се потопи в една по-различна възможност за осмисляне на пътя напред.  Колажът, който вие сами ще създадете по време на семинара, ще може да ви напомня за целите, които сте си поставили през цялата година. Още по-дългосрочен ефект от визуалния колаж ще бъде и умението, което ще придобиете и което ще можете да споделите със семейството и приятелите ви.

Дата: 21.01.2023 Място: ще се уточни спрямо броя на участниците

Записване до 13.01.2023 на joukivskaia@gmail.com  Старт: 11ч  Времетраене: минимум 4 часа

Цената от 80лв включва психологическа работа преди и след изработването на колажите, материали, напитки.

Водещ: Анна Жукивская, психолог и фамилен терапевт

Споделете това събитие

bottom of page